söndag 18 april 2010

Koppartrans jättetävling

Nu har ni chansen att vinna fina priser, bl.a  en Volvo Amazon Sport. Det är bara att lösa uppgifterna och svänga förbi närmaste Koppartransmack före den 30/4.
Tidningen Motor 1962

4 kommentarer:

Larsson sa...

Bäste Karlsson! Vill bara meddela vilket besvär han gett mig nu, söndag och allt... Vår Koppartranstapp stängde nämligen 1972 till förmån för Shell (som fö i dagarna bytt namn till 7-11! vad är det fö för namn på en bensinstation?) och inga uppgifter finns vart man kan finna någon annan på nära håll!

Då Larsson ytterst gärna önska deltaga i denna tävling - med chans att vinna en Volvovagn - önskar Larsson snarst kompletterande uppgifter ang hur vi i rikets västra utkant skall bete oss...

Karlsson sa...

Käre Larsson! Det verkar som om tävlingen inte är lika klurig som problematiken att finna en lämplig plats att lämna in svaret på.
Man får väl förmoda att Shell tar sitt ansvar och om det finns någon bemannad station i Herr Larssons närhet så bör personalen där kunna vara behjälplig.

Anders B sa...

Kopparstransmacken här har blivit en jourbutik med q-star automatbensin så det var svårt att hitta den tredje bilden.

Det hade variot trevlig med en Amazonsport annars.

:)

Grandprix 63 sa...

Jag har redan lagt mitt svar i lådan hos "min" Koppartransstation, men tänk att man ska behöva vänta ända till 28 maj innan vinnaren presenteras.
Jag tror att tävlingsledningen kommer att gilla min slogan så jag hoppas på ett fint pris.