fredag 3 februari 2012

The Day the Music DiedKanske The Big Bopper, eller Jiles Perry Richardson Jr som han egentligen hette, är  den minst kända av de tre artisterna som omkom i den tragiska flygolyckan den 3:e Februari 1959?

5 kommentarer:

lincolncadillac sa...

Ja han e definitivt den minst kända av dom..men det var faktiskt han som skrev WHITE LIGHTNING. stor hit med George Jones,, ..kolla Youtube!!.. var ju nära at Waylon Jennings hade följt med planet också,,, då hade det ju blivit ännu värre!!!

Gittan sa...

Big Bopper...yes vad kul att få se hur han såg ut!!! Tack...oh baby you know what I like!!!

Little Miss Scary sa...

Hej! Jag hittade din blogg då jag letar efter just Ludvikarevyn i ett modernare format. Min älskade pappa har denna raritet på LP-skiva, men har dessvärre övergett skivspelare och har bett mig kolla om man kan ordna den i ett modernare format. Såg att du lagt upp lite små delar av denna, men du har inte lagt upp hela skivan någonstans? Eller vet om man kan lämna in skivan någonstans för att få den överförd?

Det skulle glädja pappsens blåvita hjärta att bekanta sig med Halonen igen =)

Tack på förhand!

Karlsson sa...

Ludvikarevyn ska finnas på CD hos Globe Bokhandel i Ludvika har jag hört.
http://www.bokhandeln.eu/
Handlar man där kan jag även rekommendera Bertil Danielssons bok Hopkok.
Det finns lite mer på Youtube också men det är väl roligare att ha den på skiva.

Hoppas det löser sig, annars får du höra av dig igen.

Anonym sa...

Gjorde några fina rocklåtar. Hade några av hans låtar på mina rockkassetter i bilen på 70-talet. Denna var väl den bästa, följd av Little Red Ridin´ Hood och White Lightning med plåten som skakades så att det skulla låta som åska :-)